Sustainable Kitchen

Kitchen All the kitchen countertops are made with recycled coal fly ash and natural black pigment. A chalkboard wall, pantry, and refrigerator are built into a sculptural wall that falls short of the vaulted, recycled wood ceiling. Clerestories and transoms windows allows the interior spaces to share the natural light, lowering the need for artificial illumination. Rolling wood screens shade the South facing windows while casting dynamic shadows across the floor during the day. The kitchen opens up to a deck with tree growing through the center to shade the outdoor eating area. Project Name: Levine Residence Project Type: Addition and remodel to a house Location: Eagle Rock, CA Status: Completed 2008 Designer: Jeremy Levine Design www.jeremylevinedesign.com
Burke Decor

Hi There—We're New.

Swatched lets you find products, ideas, and inspiration for your wedding or home using any color from Aqua to Zircon. - Learn More

 

Searching Decor for the Color ""...
[ cancel ]